Een kaartje op maat,
wat mag je verwachten?

Een kaartje dat op jullie lijf geschreven is! Een vlotte samenwerking waarbij we tot in de puntjes jullie wensen kunnen uitwerken. Als jullie kiezen voor een kaartje op maat wil dat zeggen dat we met een blanco canvas beginnen. Met jullie visie proberen we samen tot een ontwerp te komen waar jullie volledig achter staan. Willen jullie iets persoonlijks toevoegen of iets willen waar jullie echt voor staan, is een kaartje op maat zeker de beste keuze. Zoek je nog wat inspiratie, bekijk dan zeker ook eventjes mijn portfolio!

All you need to know...

Ontwerpkost geboortekaartjes op maat

De ontwerpkost voor een geboortekaartje op maat is 175 euro (incl. 21% btw – excl. drukwerk).

Hierbij horen de nodige aanpassingen. Dit geldt voor de aanpassingen op weg naar het eigenlijke ontwerp als bij de nodige info aanpassingen bij de geboorte. Let wel, voor specifiek tekenwerk kan een extra kost aangerekend worden. Dit wordt uiteraard op voorhand besproken.

Ik stuur jullie graag een vrijblijvende offerte op maat waar ik al jullie wensen kan in opnemen om zo toch een duidelijk beeld te kunnen vormen van het eindbedrag.

Stickers & Babyborrelkaartjes

Voor bijkomende ontwerpen zoals voor stickers, labels, babyborrelkaartjes,… wordt er een extra ontwerpkost aangerekend. Deze prijzen variëren van 15 tot 25 euro (incl. 21% btw). Meestal wordt er voor stickers geopteerd voor A4 vellen waar je een aantal stickertjes op vindt. Naargelang het aantal stickers jullie nodig hebben kunnen we het aantal A4 vellen bepalen. Stickers eigen formaat en naamstickers kunnen uiteraard ook.

Voor enveloppen kan je ook bij me terecht, bedrukt of onbedrukt. Ik kan jullie aan de hand van een excel ook voorzien van adresstickers. Zowel de stickers als de enveloppen kunnen jullie op voorhand ontvangen moesten jullie een ‘diy’ doen van de doopsuikerpresentatie.

Geboortepresentatie & Doopsuiker

Voor het uitwerken van de geboortepresentatie en aanlevering van doopsuiker en accessoires werk ik samen met Angelique van Chocolique. Ze is een kei in haar vak en heeft al het nodige in haar shop. Maar wees gerust, de communicatie naar haar toe neem ik voor mijn rekening. Zo kan je bij mij voor het hele pakket terecht. Er kan voorzien worden dat alles geplooid, gevuld en voorzien is van stickers, maar je kan eveneens opteren voor een diy. Werk je graag het hele doopsuiker-gebeuren zelf uit, geen probleem! Ik kan jullie dan verder adviseren met het nodige drukwerk dat jullie willen voorzien.

Eerste contact

Voor een kaartje op maat zouden we toch 3 maanden voor de uitgetelde datum een eerste contact gehad hebben. Zulke dingen lopen vrijwel vlot, maar bij illustratief werk heb ik toch vooral de tijd nodig om iets perfect uit te werken. Eerste contacten lopen meestal via mail. Daarin kan je dan al een beeld aan me doorgeven wat jullie ongeveer voor ogen hebben. Denk maar aan kleuren, lettertypes, patronen, illustraties,… Moest je dat niet weten, geen probleem, ik ben er zeker van dat na een kort gesprek of kennismaking dat snel duidelijk kan worden. Ben je sneller uitgerekend, stel me zeker de vraag of alles nog haalbaar is en we kunnen dit samen even bekijken.

Werken op afstand

Zijn jullie niet van in de buurt, dan lukt een samenwerking evengoed. De technische snufjes zorgen ervoor dat we voldoende met elkaar in contact komen. Alsook kan het nodige drukwerk en de doopsuikerspulletjes verzonden worden. Hiervoor werk ik samen met B-post. Verzendingen worden meestal op voorhand besproken.

Gegevens doorgeven bij geboorte

Eerst komen mijn feliciaties! En nadien, net gelijk onze vorige communicatie kunnen de gegevens van jullie spruit doorgegeven worden zoals onderling afgesproken. Dit kan via een bericht of een belletje. Vaak worden voordien ook telefoonnummers uitgewisseld zodat we elkaar goed en vlot kunnen bereiken. Ik hoor van jullie dan datum, gewicht, lengte en eventueel het uur. Er wordt dan een pdf (of fotootje) ter controle gestuurd voor alleer we het kaartje in druk steken. Alle informatie is voordien dubbel gecheckt en zouden geen aanpassingen meer nodig hebben. Stickers en de rest wat nodig is zou voordien allemaal vlot afgehandeld zijn dat voor de dag dat jullie moeten bevallen enkel deze gegevens nog doorgegeven moeten worden.

Bijkomende vragen of speciale wensen

Hebben jullie nog bijkomende vragen of ‘special requests’, aarzel niet om contact met me op te nemen.
Zo blijven alle ontwerpen die ontworpen zijn eigendom van ‘Tanja Lenaers’. Op een kaartje van de collectie kan er een bepaalde korting voorzien worden bij de vermelding van mijn naam of website… Dit naargelang het ontwerp en formaat het uitleent om dit te voorzien. Alsook kunnen de ontwerpjes die op maat gemaakt worden nadien worden opgenomen in de collectie.

Voor vragen ivm levertermijnen, drukmogelijkheden, formaten en afwerkingen verwijs ik jullie naar het volgende: