Kies een kaartje
uit de collectie

Voor de collectie wil ik gaan voor een variërend aanbod. Het is nog een beetje een work in progress, dus voorlopig kan je hier nog niet veel in terugvinden. Deze collectie wordt naar de toekomst toe zeker nog uitgebreid! Door de jaren heen ik ontdekt heb dat smaken en kleuren nogal kunnen verschillen hoop ik voor iedereen wat leuks in huis te hebben! Vergeet dus zeker niet om eens terug te komen piepen!

Blue Ocean

Eucalyptus

Indian Style

Wat mogen jullie verwachten?

Kaartjes uit de collectie zijn verkrijgbaar in A6 en vals vierkantje (120x135mm)

De ontwerpjes voor de ronde stickertjes inbegrepen! Je kiest voor eentje of voor ze alledrie! Formaten kan je kiezen uit 32mm, 40mm of 60mm rond. Heb je liever een ander formaat van sticker of eventueel een uitgesneden naamsticker, dat is allemaal mogelijk.

De kaartjes uit de collectie kunnen voor een kleine meerprijs nog op punt gesteld worden naar jullie wensen! Hier kan ook geopteerd worden voor een kaartje voor open te vouwen, let wel, de drukprijs zal dan wel verschillen.

Deze collectie kaarten wordt voorzien op een mat wit papier van 350g.
Liever een ander papier? Let me know!

Zie je graag een papieren versie!? Neem contact met me op and I’ll make it happen.

All you need to know...

Ontwerpkost geboortekaartjes uit collectie

De prijs voor een geboortekaartje uit de collectie is 100 euro (incl. 21% btw – excl. drukwerk).

Het aanpassen van jullie gegevens, kleuren en lettertypes zijn in deze prijs inbegrepen. Zie je toch nog graag iets anders, dan kunnen we eventueel samen overleggen. Grotere aanpassingen kunnen in kost variëren van 25 tot 50 euro (incl. 21% btw). Bij de collectie kunnen jullie alvast ook zien in welke formaten dit kaartje aangeboden kan worden.

Gepersonaliseerd tekenwerk wordt bij de kaartjes uit de collectie niet voorzien.

Geboortepresentatie & Doopsuiker

Voor het uitwerken van de geboortepresentatie en aanlevering van doopsuiker en accessoires werk ik samen met Angelique van Chocolique. Ze is een kei in haar vak en heeft al het nodige in haar shop. Maar wees gerust, de communicatie naar haar toe neem ik voor mijn rekening. Zo kan je bij mij voor het hele pakket terecht. Er kan voorzien worden dat alles geplooid, gevuld en voorzien is van stickers, maar je kan eveneens opteren voor een diy. Werk je graag het hele doopsuiker-gebeuren zelf uit, geen probleem! Ik kan jullie dan verder adviseren met het nodige drukwerk dat jullie willen voorzien. Bij een kaartje uit de collectie hoort ook altijd een ontwerpje voor ronde stickertjes!

Eerste contact

Een keuze kunnen maken uit de collectie!? Fijn! Om veilig te zijn heb ik toch graag 2 maanden op voorhand ons eerste contact. Zo kunnen de nodige aanpassingen tijdig worden doorgevoerd. Eerste contacten lopen meestal via mail. Daarin geven jullie eventueel al mee wat jullie kleurpreferenties zijn en welke aanpassingen jullie eventueel willen. Kleuren fonts en eventueel een formaatwijziging kunnen daarbij horen.  Ben je sneller uitgerekend, stel me zeker de vraag of alles nog haalbaar is en we kunnen dit samen even bekijken.

Werken op afstand

Zijn jullie niet van in de buurt, dan lukt een samenwerking evengoed. De technische snufjes zorgen ervoor dat we voldoende met elkaar in contact komen. Alsook kan het nodige drukwerk en de doopsuikerspulletjes verzonden worden. Hiervoor werk ik samen met B-post. Verzendingen worden meestal op voorhand besproken.

Gegevens doorgeven bij geboorte

Eerst komen mijn feliciaties! En nadien, net gelijk onze vorige communicatie kunnen de gegevens van jullie spruit doorgegeven worden zoals onderling afgesproken. Dit kan via een bericht of een belletje. Vaak worden voordien ook telefoonnummers uitgewisseld zodat we elkaar goed en vlot kunnen bereiken. Ik hoor van jullie dan datum, gewicht, lengte en eventueel het uur. Er wordt dan een pdf (of fotootje) ter controle gestuurd voor alleer we het kaartje in druk steken. Alle informatie is voordien dubbel gecheckt en zouden geen aanpassingen meer nodig hebben. Stickers en de rest wat nodig is zou voordien allemaal vlot afgehandeld zijn dat voor de dag dat jullie moeten bevallen enkel deze gegevens nog doorgegeven moeten worden.

Bijkomende vragen of speciale wensen

Hebben jullie nog bijkomende vragen of ‘special requests’, aarzel niet om contact met me op te nemen.
Zo blijven alle ontwerpen die ontworpen zijn eigendom van ‘Tanja Lenaers’. Op een kaartje van de collectie kan er een bepaalde korting voorzien worden bij de vermelding van mijn naam of website… Dit naargelang het ontwerp en formaat het uitleent om dit te voorzien.

Ik wil een kaartje
uit de collectie!